Nak tanya lah

Mommys semua nak tanya lah.. Boleh share tak cara penjagaan pantang CEZER.. Boleh pakai bengkung apa? Boleh berurut ke? Kena buat apa? Sbb sy tkt mcm kena cezer jew ni Placental previa tahap 2 dah 😅 Senang nak rujuk nanti #advicepls #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

boleh jer pakai bengkung tapi digalakkan lepas 3 hari..berurut pun boleh tapi lepas 7 hari..tapi badan org x sama..awk cuba dulu kalau rasa sakit jgn teruskan..saya berani cakap sbb masa saya pantang czer hari tu saya ambik CL jadi dia buat semua ni..pakaikan bengkung..urut..

9mo ago

😵‍💫 So sy kena tny bidan sy lah ea.. Tkt pulak sy dgr cezer ni Nk jaga dia tue cm ssh sikit 😵‍💫