Nak tanya lah

Mommys semua nak tanya lah.. Boleh share tak cara penjagaan pantang CEZER.. Boleh pakai bengkung apa? Boleh berurut ke? Kena buat apa? Sbb sy tkt mcm kena cezer jew ni Placental previa tahap 2 dah 😅 Senang nak rujuk nanti #advicepls #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

sy czer xpakai bengkung langsung..takot nak pakai..urut pun lpas 2 mnggu..tapi xsentuh bhagian perut..tmpat luka kena bg sentiasa kering..lpas mnd lap dgn cotton ball xpun kringkan guna kipas..

klo ceacer xblh berurut dlm tiktok ad bengkung untuk ceacer dan normal cba try cri...smga dipermudahkan segala urusan

2 ank bersalin czer.. sy pakai bengkung lekat je. selesa pakai .

Sy pun PP type 2, tapi last minute boleh bersalin normal 😄

brp weeks dah?