boy or girl

Hi mommys. Pernah tak scan terang2 nmpk bird means baby boy, tp tiba tiba keluar baby girl? Saya scan baby boy, tp firasat kuat mengatakan baby girl ? org tgk perut sy pun ramai ckp baby girl

19 Balas

Sy scan 2klinik tp 3doc yg berbeza n tiga2 ckp boy..masa beraya kg asben 2mkcik dia kata boy..insyaAllah mudah2an..

Saya scan baru ni..Nmpak boy..Tpi naluri kuat katakan girl...Tunggu n lihat ajelh....Janji baby sihat

5y ago

eh eh sama mcm sy ..haha tp kan tulah mcm sy scan ptama doc kata boy tp sy sndri x nmpk pon bird mcm sblum ni baby sy sblumnye scan nmpk jelas bird...pg td scan masih sy x nmpk bird sy nmpj bgaris hamburger je doc pon kata girl...firasat sy mmg kuat rs girl wuallahualam ...

Tanya dr kalau nampak biji dia..fr saya kata kalau nampak biji mmg boy.so far for me betul la boy..😅

Sy pon sme sis, scan boy, firasat sy kuat ckp girl, sy ske mkn manis, mmg nk sngt bby girl sb dh 2 boy

4y ago

Biase manis2 mmg baby boy

saya scan girl.. tapi firasat rasa boy.. tanda tanda mcm boy.. orng tegur pun boy..

Pernah jadi jugak dekat cousin. Scan lelaki. Tetapi yg lahir girl.

Pernah, hasben sendiri scan 😆 Masa scan boy, klua pun boy

hehehe...ada je mcmtu tapi sy dulu scan boy kluar yes boy

Tgk mcm mana Nanti - keluar baby boy ke girl 😂