Baby gender

Hai mommies. Ada tak yg dah scan baby tp firasat kita kata lain? Sya ada scan 22w, nampak girl tp dalam masa yg sama sya rasa baby boy. Family pun cakap bentuk perut, then tahap kerajinan kemalasan tu mcm pregnant baby boy. Tp bila scan baby girl. Hahahahaha. Tp sebenarnya sya x kisah boy or girl asalkan baby sihat. #firstmom #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Hai. Takpe mommy boleh cuba repeat scan di klinik lain. Kalau nak tahu betul ke tak jantina anak girl. Apa pun moga diberi anak yang sihat Aamiin.

1y ago

boleh repeat scan 🤭 haritu sya ada buat details scan, alhamdulillah baby sihat sempurna. inshallah, aamiin aamiin aamiin. tq ya sis doakan 🥰

Bentuk perut n attitude kte xde kaitan dgn jantina baby sis..