Baby kick

Hi mommys, nnti 28w da strt kira bby kick kan,jadi ibu2 y doc ckp perut tebal tu mcm mna nk rse bby kick? Td sy bru je pergi scan klinik biasa sbb sy kurng rse bby kick dr smlm, ad kick tp dlm 2-3 kali je, tp bila scan doc tgk ok je jntung ad tndng2 tp x rase doc ckp perut tebal cmtu lgpunsy bru 22w5d , lpas scn elok lak die tndng 2-3 kali pastu snyp, ni pun die kick lgi lega lah sikit rase jugak die kick, mcm mne lah nnti 28w nk kira bby kick klo da perot tebal, ni mgndung da nk msuk 6bulan pun org xnmpk lgi perut saya😂

1 Balas

belum 28w sis jgn la risau. yela belum masanya utk dia kick kuat. nt dh sampai nt tgk la sampai senget2 perut dibuatnya