Baby kick seawal berapa week rasa kuat

Hi smua sy nak tanya , sy pregy 28w normal ke rasa baby kick tu tak kuat sangat sbb doc kata depen pada lapisan perut mcm sy perut jenis lemak tebal huhu , nk rasa baby kick yg kuat berapa week yer , #ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau sy start rasa denyut2 masa 17w. masuk 21w kadang2 je rasa baby kick kuat. now dah 27w memang setiap kali dia gerak rasa kuat gerakan dia. sampai sy pulak rasa penat baby asyik bersilat dlm perut 😅 tp betul lah tu depends pd lapisan perut.

sy blom masuk 20week lg dh rase baby gerak....skrg dh 28week Allah....penat plak x henti duk musing.....