ingin tahu mengenai baby kick

hi mommy smua nk tanya , sy pregy 21w tp tak rasa lagi baby kick bla scan baby aktif je ,sy jenis body chubby doct kata tu mybe sbb lemak tebal di perut , doc kata jgk nnti 7bulan akan rasa , ##firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

hye sis..lambat sikit kot sis atau sis tak perasan..sbb apa yg nurse bg tau..baby kick mcm rasa halus2 je awal2 nie..mcm angin sepoi2 bahasa🀣kadang prasan, kadang tak..nanti sure sis rasa..don't worry..semoga sis berdua sihat2..

11mo ago

aamiin , tq info biasala firstmom taktahu sangat haha

betul la tu. ada jenis2 perut tebal, nipis. Sy lambat jugak rasa. tapi masuk 26 27w tu start rasa dah

11mo ago

yeke sis risau jgk sy , tq info