tukar klinik (kk - klinik swasta)

Hi mommy,ada x kat sini yang check dekat klinik swasta?macam mana procedure,sy da buka buku dekat klinik kerajaan,dan ada beberapa kali check up dekat klinik kk,kalau sy nak tukar check selepas ini pergi ke klinik swasta macam mana proses?boleh pergi saja macam tu ke?sy susah nk dpt cuti disebabkan appointment yg dibuat oleh nurse klinik kerajaaan clash dgn jadual sy yang byk kerja luar kawasan.

2 Balas

Setahu saya boleh je pegi terus kt swasta. Bagitau doc situ nak follow up situ je. Nanti dia bagi next app.

Boleh terus pergi sbb dah buat buku. Cakap nak buat appointment dgn doktor. Nanti dia bagi tarikh siap2.