berat badan

Hi mommy²,boleh share sikit berat badan ualls sebelum pregnt,smsa pregnant n selepas bersalin? Mehh kongsi skit❤️ Before ?45kg Pregnant ?57kg(sehingga tggu jam nak melahirkan,brat x turun gak?) After?48kg❤️

79 Balas

Dulu 1st baby sblm 49kg, semasa 61kg, slps rasenyr 50an. Tak igt bpe.. Second baby lbh krg mcm tu gak.. Skrg baby ke3... Sblm 54kg... Skrg 30 weeks 58kg.. ☺️

Anak first * before - 38kg *Labour - 44kg *After - 36kg Anak second *Before - 40kg *Now (34weeks) - 44.5kg *After - blom tau😅 kena tunggu bersalin..

sblm prgy 37 , prgy 56 , slps bslin bab to normal 38 . mmg angka 3 tu dri zmn sblm kwn lagi. any tipsss , naikkn brt bdn skit. sush hti tgk brt kiter.

Before : 48kg Pregnant : 61 kg After : 55 kg Tips nak turun kan berat badan while breastfeed pls. Mcm susah je nak turun berat badan now

sebelum : 70kg, serious paling berat. 1st trimester : 65kg and keep turun sampai 63kg. now : 69kg 😅,mybe sbb time 2nd trimstr pulun kawkaw makan

Dulu berat 43kg 😅 Sekrg ni 62kg 😂 Naik 19kg Ni first preggy, skrg bru 35weeks n berat setiap 1 or 2 hri mesti naik sekilo

Sebelom 48 Semasa 64 Selepas 60 Ni baby 7bulan dh, berat tak turun2 😱 Dahsyat sungguh selera makan lepas jadi mama ni😚

Before pregnant - 52kg Time pregnant - 61kg Lepas brsalin - (xtau lgi) Sbb belom brsalin lgi...🤭 Masih 32week lgi...😫

Buka buku pink : 38kg Last xcheck up : 49kg After : 35kg😫macam mana naj naikkan berat badan ni😥

sy sbelum preggy,57 time pregnant 48 lps brsalin 58 😅 tgh try nk diet..tp smpai skrg x brjya😩