Tips tidur malam please...

Mommy² semua yg 3rd trimester...tolong saya... bagi tips tidur di malam hari...saya dah banyak malam xdapat tidur...rindunya nak tidurr....pkul 4pagi nak ke subuh baru lah lelap sendiri...baby pun tgh aktif sgt skrg ni...mata mengantuk sampai berair..tapi tak terlelap juga....panas berpeluh² sampai kena letak tuala basah kat badan...

3 Balas

Selesakan diri dan suasana bilik sblm tidur. Ambil wudhuk. Saya zikir hingga terlelap.

10mo ago

InshaAllah..saya cuba amalkan...terima kasih puan

sama la kite.jd brg antu siang br dpt tido huhu

10mo ago

itu laa...ini saya baru nak baik demam..kena demam gara2 xckup tdor agaknya

terima kasihh ibu