Masuk Trimester 2 jadi suka tido

Mommies, nak tanya ada tak yg jenis macam saya masuk trimester 2 jadi cepat ngantuk, kejap kejap nak tidur. Malam dah tidur awal, tapi lepas subuh mesti kena tidur sekejap pastu tengahari/petang mesti mengantuk lagi. Trimester 1 takde macam ni. Ni kalau time mengantuk tu kalau tak lelap kejap, mesti rasa high je lali semacam #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom

7 Balas

sama 😂 selalu saya tidur lewat dalam 12 - 1 pagi , tapi sekarang pukul 9malam pun dah ngantuk . kalau tak tidur lepas subuh, saya tidur tengah hari . kalau tak tidur tengah hari saya tidur lepas subuh . malam tu still ngantuk awal 😂 dah tidur awal pun akan rasa ngantuk lg 😂

Saya dari 1st trimester kerap rasa mengantuk, asyik nk tido je. Pantang baring mesti mata terlelap tapi masa tu belum tahu pregnant. Bila dh dapat tahu pregnant baru sedar. Skrg dh second trimester kurang sikit dari dulu, selera makan je bertambah 😅😂

Samaa dgn saya. Masuk tri-2 je asyik nak tido aje. Dah la selera makan pun bertambah, gabung pula dgn asyik nk tidur hmm mendadak la naik berat badan saya jadinya 🥲

Sama.. Keje nak tido jer.. Lepas hantar anak p school, balik confirm tertido kat sofa. Siap kunci jam dah skang, takut x sedar nak amik anak balik school. Haha

Yelaaaa sama,,, da lepas subuh mesti nak tido… nnti tgari ngantok lagi… 😂😂

sama la kitaa..menjadi2..byk kerja jd tertangguh..😂😂

Yes.Sama. Mudah tido.