Susah nak tidur malam

maaf bertanya, normal ke kalau tengah pregnant tak boleh tidur malam? saya risau lah sebab dah 3 malam saya tak boleh tidur. pukul 5 pagi mcm tu baru saya boleh tidur. saya cuba lelap dan saya dah mengantuk sebenarnya tapi tetap tak boleh tidur. tolong bagi tips! saya dah buntu, kadang tu rasa penat and rasa macam ada benda tak kena dengan diri saya ni 😔

1 Balas

sya pernah sis tpi 2 mlm jak sya tdk dpt tdur.kadang jam2 mlm baru tertdur. tu pun barapa jam jak tdurku😀