Inject Dexa

Mommy² semua, saya ad satu soalan ni. Bukan ke kita kena inject dexa @ matangkan paru² baby waktu kita nak bersalin nanti? Tapi kenapa saya 30minggu nanti kena inject tu? Ada yang pernah lalui macam saya.

2 Balas

Awak mengalami keluar darah tak? Atau early signs of pregnancy? Sbb saya pun kena juga dua kali cucuk sbb keluar darah tp lupa miggu ke berapa dah tu.

5y ago

Sekarang ni baru masuk 24minggu. Nanti waktu inject dexa tu kandungan masuk 30minggu.

Bby ada prob n kena bersalin before 37w ke sis?

5y ago

Takde pon. Doc takde kata pape pon pasal ni just dia cakap kena inject dexa. Tu je. Bila tanya dia kata nak matangkan paru² bayi.