Gatal Mulut Pi Tanya ?

Harini pi check up macam biasa , heartbeat baby Alhamdulillah okay . Cuma nya saya pi tanya nurse pasal inject kancing gigi sebab saya dah rasa pergerakan baby , terus nurse cakap harini kena inject . Tak ready pon tapi nanti kena inject juga kan . So , saya pon redha jelah tadah lengan . Lepas je inject , dah rasa sakit + lenguh . Tulah gatal mulut pi tanya . ?

1 Balas

Lega dah lepas kan? Macam mana pun nanti kena juga hehe

5y ago

A'ah , sis. Lega dah lepas . Nak tak nak , cepat ke lambat , nanti kena inject juga . 🤭😅