Assalam Mommy

Nak Tanya Ada X Yang Pernah Kena Cucuk Dexa. Untuk Matangkan Paru² Baby. Doc Ckp Nak Cucuk 28w. Ada Yang Pernah Lalui X. Adakah Kemungkinan x Cucuk Ni Menyebabkan Kita Bersalin Awal. Due Sy 5.5.2020. Kena warded ke ye utk cucuk dexa ni.

2 Balas

Knp kena cucuk dexa? Sy kena juga 34w dlu terus masuk 2dose jadi kena warded.sy sbb baby sllu x gerak & preterm contraction.tp bersalin 37w

4y ago

Doc bg dexa untuk precaution je, klu branak x cukup bulan nti baby x boleh nk bernafas.tp x semestinya akan bersalin awal.

Sy kena cucuk masa 29w sbb leaking. Doc takot sy terbesalin awal. Tp brsalin 37w