hospital

Mommy2 semua blh bg pendapat x hospital kerajaan mna yg ok utk bersalin ank luar nikah..ad x pengalaman pregnant ank luar nikah betul ke org ckp time bby kluar nnt kes polis pun ad??

17 Balas

Tak la.ttg polis tu ada punca kot.masa dah beranak, awak akan d hantar ke JKM dkt hospital tu utk urusan anak awak. Dah selesai awak semua dah boleh balik la. Sebab mereka akan tanya, adalah awak nak jaga sendiri anak tu. Kalau tak, jkm akan ambil dan jaga. Jika awak nak jaga, takde masalah. Mereka takkan kacau anak awak pun.

1y ago

kan kena ada waris untuk discharge tu kan.. klau kita x nk bgi thu parents kita mcm mna pulak ye?