sakit bersalin luar nikah

betul ke org kata ank luar nikah bersalin tak sakit mcm org yg berkahwin? curious sbb ramai buang ank mcm takde perasaan . pastu sume settle kn sndri . daebak betul

2 Balas

Tk betul sis, sya pon ad ank tk sah taraf jgak...tpi xplak mcm yg sis ckp, senang ckp tkde brsalin yg xsakt...sume same, ank sah taraf ke ank xsah taraf ke saktnye same saje...tkde beza pon

Sakit bersalin sama je sis,tak kira apa status mommy..jangan fikirkan sangat,jaga emosi waktu pregnant,bila deliver nanti lepas tengok baby,hilang rasa sakit bersalin😊