Discharge hospital

Hi ibu2 nk Tanya klau kita bersalin hospital swasta time discharge doc or nurse mntk borang ap2 ke or blh discharge je? Ad org kta kne bwk Salinan surat nikah? Tpi Sy blom kawin n sy x duduk ngn family pun🥺sbb mslh2 tertentu

1 Balas

kalau saya bersalin sebelum2 ni takde pulak mintak surat nikah bagai. bgtau nak discharge, diaorg siapkan bil.

1y ago

kpjdmnsara. normal dlm rm10k kalau xde masalah. depo rm5k saya bersalin xguna epidural, gas tahan sakit, etc. kalau guna maybe tambah rm. kalau baby ada masalah pun nti kena tambah la rm. kalau sunat terus boy masa baby dlm rm1k. normally dia sunatkan hari ke 2. sekejap je. dlm 10 minit siap.