hospital

Mommy2 semua blh bg pendapat x hospital kerajaan mna yg ok utk bersalin ank luar nikah..ad x pengalaman pregnant ank luar nikah betul ke org ckp time bby kluar nnt kes polis pun ad??

17 Balas

Mana mana pun boleh takda masalah pun janji masa bersalin tu ada buku pink, dan kad pengenalan... Takda sampai kes polis awak warganegara bukan org asing... Paling tak pun kena ceramah sikit dekat jabatan sosial hospital. Tapi takda apa pun dorang just nak tahu apa plan selepas bersalin dan baby siapa jaga.. Gitu la