hospital

Mommy2 semua blh bg pendapat x hospital kerajaan mna yg ok utk bersalin ank luar nikah..ad x pengalaman pregnant ank luar nikah betul ke org ckp time bby kluar nnt kes polis pun ad??

17 Balas

Kalau awak bawah umur , awak kena daftar buat buku pink kat klinik kena bawa ibu or sesiapa yg ahli keluarga awak . Lepastu checkup macam biasa . Nak bersalin kat hspital kerajaan mana mana pun boleh better yg berdekatan. Hak penjagaan atas diri sendiri . Kalau awak nak jaga , parents awak kena ada . Untuk sign dengan pihak jkm .. Itu saja ..