hospital

Mommy2 semua blh bg pendapat x hospital kerajaan mna yg ok utk bersalin ank luar nikah..ad x pengalaman pregnant ank luar nikah betul ke org ckp time bby kluar nnt kes polis pun ad??

17 Balas

kawan saya beranak kt hospital kerjaan,alhamdulillah okey je semua anak dia bg kat orng sbb dia tk mmpu lepastu laki tu tknk tanggungjawabb sama ... kami sama umur 20 tahun lepas

4y ago

Hospital kangar perlis ,family yg ambik ank dia tu yg jaga dia dr dia mengandung sampai la dia bersalin kakak yg ambik anak dia tu baikk jaga semua😊😊,