hospital

Mommy2 semua blh bg pendapat x hospital kerajaan mna yg ok utk bersalin ank luar nikah..ad x pengalaman pregnant ank luar nikah betul ke org ckp time bby kluar nnt kes polis pun ad??

17 Balas

Kalau umur bawah 17 kemungkinan jd kes polis. Sebab bawah umur kan. Kalau atas 17, just kena bincang dgn kebajikan. Tanya psal baby saje. Ibu nya tak perlu. Kebajikan tu just ambik details family dan kita. Mcm kaunseling.

4y ago

Hospital uia kuantan. Aah ada waris. Haritu mak ayah ada jd waris tp tu pun pihak kebajikan tetap masuk campur kena stay 3hari. Tanya latar blkg keluarga. Kalau takde waris tak sure mcm mana sbb yg doktor cite semua yg ada waris terdekat. Kalau tknk mak ayah, kakak ke abg boleh jugak. Saudara terdekat je.