beli barang baby kat mana murah?

Mommy2 boleh suggest tak kat mana nak beli barang baby yang murah2 ?

25 Balas

kat aeon n the store pon ok... kalau beli on9 nie.. kt x tahu material semua macam mane... xbest pulak... aeon pon every 1st week ada diskaun untuk barang2 baby... baju pon brand2. disney, looney tunes .. tenders, anakku, tollyjoy .. cantik2 harga pon cun... geram tgk rase nak beli banyak3 lagi2 untuk baby girl banyak pilihan

Pada pendapat sy..dekat expo, ada yg mahal ada murah..tapi biase nye murah pun sama je dekat shopee, lagi berbaloi beli dalam kedai yg sama, free postage, xyah nak bersesak2..then dekat aeon pun murah & cantik2, bila time ada baby fair & sekarang ada mommy cards 10% diskaun + sales baby fair..berbaloi2..😊

mostly sy beli dkt shopee tp sblm beli sy akn catatkan harga dlm buku 555 dlu. In case pegi kedai bby, bleh compare harga dlu. If dkt shopee lg murah, sy beli shopee.. If dkt kedai lg murah @ sama ja harga, sy akn grab trus je dkt kedai tu..

Shopee murah.. Expo bby mahal.. Certain stuff je murah.. Yg lain harga yahudi.. Shopee berbaloi.. Tp pastikan material dan texture tu sme la dgn pic.. Kdg pic len, bl smpai len..

Sy dh survey baju2 bby girl kt shopee,next week bru nk scan then klu gegel sy trus beli smua yg sy dh simpan kt shopee tu😅😅,,klu boboi lg beli kt giant jela😆

5y ago

Tula ygbsybtakutkn,,anak 2org boboi,masuknktigabscan dpt gegel skli baju2 smuabdh merah pinkboutih,,last2 kluar boboi lg,,,ni anak keempat xtw la klu boboi lg😆😆

Kene rajin survey sis, sy byk tmpt bli, Shopee, lazada, manja ku, aeon, expo2, ibu manja, qq bby shop, fiffy. Smua nya sy cr time ada sale..

Saya pun tengahh cri yg nk belibrang kat mna.. hihi kwasan kulim mommy smua da tau ke..

Tunggu bila ada sale atau baby expo. Smpt kumpul duit banyak2 bru g serbu.

Kat shopee. Kalau kedai, biasa dekat Manjaku. tapi takde la murah sangat.

Keep survey.. tapi.kalau kt ekspo biasa murah