Website beli barang baby online

Hye boleh share x nak cari brg2 baby online murah2 kat mana? Kerja x sempat nak cari kat kedai sangat???

28 Balas

lazada pampers murah.. baju baby shopee murah. yg pnting baca review. byk positif boleh proceed. sy pernah beli set baju sebab cntik coraknya, sampai2 seluar style berlubang tgh mcm x jahit. lepastu baru baca review ada org komplen bnda sama . 😆

Beli kat shopee.. Tngk comment dlu.. Kebanyakan barang baby murah2 di shopee banding di kedai dan expo baby... 😊😊😊

Shoppe berbaloi.dulu baju baby.skrng pampers,wet tissue,tissue Dan benda lain semua shoppee.nak2 lagi time pantang

sy beli kt shopee..tp kena pandai pilih. jgn main beli je. kena rajin tgk review. berjam jgk hbs masa kt shopee 😅

4y ago

sy tk biasa beli brg baby kt shopee..sbnrnya ni first time sbb anak first. sy pilih random je janji seller tu ada label preferred n recommended by buyers yg lain. tp kalau dh jumpa yg ok kena cpt sbb selalunya barang ok cpt hbs. sy suka kumpul bnyk² baru beli..tapi lpstu mesti trlepas sbb sold out 😂satu je yg sy tk suka bila kena postage tp beli harga barang tk sampai rm10..so better cari seller yg jual bnyk barang baby. senang sikit sbb semua ada..jimat postage. so far barang yg sy beli semua ok.

Sy cari kt shoppe je... bole bandingkan harga dan tgk komen pembeli lain dulu sblm beli...

Sy byk beli dkt shopee tp xsemua brg bli online, untung beli bila ada sale mmg best huhu

Shopee.. biasa sy bli time promotion.. n ade free delivery.. dpat jimat bnyk😁

Ada brg online lagi murah, ada brg kat kedai especially tgh YES ni lagi murah.

Shopeeee Nty sy shre seller shop name So far smue bwh 10 rggt kikih

4y ago

Share jgn x share.. sy pon tgh mcari brg y quality ok kt shopee

Babydash, mothercare, happikiddo, shopee, lazada, camybabyland