Shopping barang baby girl

hai,korang boleh suggest tak kat mana nk shopping barang baby girl murah murah kt area selangor ni?saya stay subang ,,kot kot ad kedai baby girl berdekatan yg murah2..hehehe

3 Balas

saya join group telegram je awak. ataupon beli dkt TT.. murah dan baju pon ada brand awak.. contoh mcm brand next, h&m, matalan, george. next haritu sy beli ada 4@5pieces baru dlm rm40@50 ja awak.. personal tolong belikan😁😁😁

Saya semua beli shopee je sometimes lagi murah dari physical store. Contoh brand anakku, fiffy, avent phillips etc tu lagi murah di shopee dari kedai taktau kenapa

manjaku baby mall pn bleh sis..