ubat tambah darah

hi mommy yang pernah try zincofer tapi sembelit. korang tukar ubat apa ye. tq saya dah bersalin, tengah pantang

8 Balas

memang zincofer akan ada side effect sembelit. saya telan je mcm biasa, cuma sulamkan dgn air limau kosong (sebab zinc memang lebih activated dgn vitamin c). lama² dah jadi serasi dgn zincofer, lepas 2 bulan dah hilang masalah sembelit. all the best, sis.

Saya inform nurse. Nurse yang tukarkan ubat. edited: Maaf tak perasan yang awak post dah bersalin. Hehe saya inform OBGYN saya masa checkup untuk hari ke-7. OBGYN tukarkan ke vitamin yang lain. Saya dapat Obimin.

Saya tukar ke iberet.

Nurse tukarkan Obimin

Maltofer

iberet