Ubat tambah darah zincofer

Hb saya okay je dan KK mmg ade supply ubat tambah darah (zincofer) tapi saya mmg x makan langsung awal2 je makan. Ada tak mommy yg macam tu?

2 Balas

sy tak. ubat kk bg semua sy makan. risau keadaan baby bila sesuka stop makan tanpa nasihat nurse/doktor. melainkan mmg dorang ckp takyah makan lg then baru sy tak makan.

Sya baru 3 hari makan zincofer... dr tukar dari new obimin.. hb sya pon okay je.. tapi tak berani nak skip.. tu pon set alarm pukul 11 malam untuk makan ubat