dah nak sampai due date takde tanda bengkak kaki biasa ke?

Hi mommy... tanda-tanda nak dekat due date biasa bengkak kaki kan? biasa berapa minggu nak bersalin kaki akan bengkak kan...? yg ni anak ketiga, anak pertama dan kedua kaki bengkak 3-4 minggu sebelum bersalin... yg ni due date 11hb ogos kaki xde pulak bengkak... just sakit pinggang je... mommy ada tak pengalaman kaki tak bengkak masa bersalin... tanya je mana tau ada yg berpengalaman... sebab orang² asyik tanya kaki ada bengkak? 😅

15 Balas

Sy masa 5 bulan smpai 8 bulan bengkak.. Skrng 9 bulan dan tunggu hari xda plak bengkak..