kaki bengkak ?

Hai mommy Nak tanya..kaki bengkak-bengkak tuh perkara biasa ke? Kandungan dh masuk 8 bulan.. Mak sya kata tanda nak beranak tapi tak pasti.. Due 17/09/2019 lama lagi

2 Balas

xjugk tnde nk branak awl sis . klau awk xd msala ap hnye kaki bengkak tu sbb kndgn garam dlm bdn awk tinggi jdi kne kurg kn mkn mknn yg bnyk garam contoh nasi putih yg bkn beras basmathi . kena kurg kn mkn atau xbole mkn . adk sy pon kaki bengkak doc xbg dy mkn nasi . hnye mkn roti2 atau biskut atau lauk je . sayo buah bole mkn . tpi adk sy berisiko brsalin awl sbb HB dy rendh sgt2 . soo bby kelua awl sbb tumpah drh . bacaan HB dy mse tu 4je . trlalu rendah . sbb tu je dy brsalin awl bkn sbb kaki bengkak . lauk pon kne kurg kn garam . pastu mse tido tnggi kn kaki dgn bntl .

5y ago

same same

Klu kki dh bgkak ttbe dan mcm sembam tu means tanda2 lah tu nk beranak..kdg2 ade xckup bulan.Boleh bersalin..