kaki bengkak

hi mummies semua. Nak tanya siapa yang dah pernah bersalin. Normal ke kaki bengkak selalu kalau berdiri lama? adakah itu tanda nak bersalin? biasa bengkak bengkak macam ni hampir nak bersalin atau apa ya?

1 Balas

masa saya dulu dekat2 nak bersalin dalan 2/3w nak bersalin tu kaki saya jari2 semua bengkak mcm masuk air 🤣

1y ago

ohh 2/3 weeks juga eh? saya esok nak masuk 38weeks dah. Harap sangat baby keluar dalam minggu depan 🤣🤣