Baby berak lepas minum susu

Mommy sy risau laa. .anak sy lepas bg susu j dia mesti teran2 nk berak. .1ari bpe kali tukar lampin. .sampai ontot dia naik merah da. .nk bersihkn ontot dia j dia ngis sbb pedih. Knpe ye?? Baby minum susu formula lactogen

2 Balas

Makan air kot bontot dia sis. Sbb dia kerap berak. Sy beli mcm2 jenis nappy cream, x jalan. Pakai minyak gamat je mcm org dulu2, alhamdulillah okay. Masa cuci berak tu sis jgn lap2 kuat2 sgt. Sbb kulit baby kan nipis.