Susu formula

Salam nak minta pendapat anak sy dulu dia minum susu ducthbaby berak dia okay berat naik okay cuma kahak dia je kuat ni sy tukar ke lactogen anak sy start meragam pstu dia berak taik warna hijau perlu ke sy tukar susu ataupun continue susu dutchbaby blik?

2 Balas

macam baby saya sebelum ni minum Dutch baby lepas tu ada kahak jadi saya tukar ke lactogen. seminggu sahaja okay lactogen berak normal setiap hari, masuk minggu kedua dia dah start tak okay anak berak 3 hari sekali , najis hijau cair dan kentut bau busuk sangat2 mcm dah membuang. Setiap kali nak membuang nangis teruk. Pastu badan dia naik ruam2, so saya tukar ke dutch baby semula. Saya just sapu minyak cengkih dan guna minyak herba asmak untuk kurangkan kahak baby.

kahak petanda xsesuai. taik hijau is normal, bby meragam time bila?

3d ago

Lpas minum susu lactogen awakkk