susu formula

Sy nk tanya.. anak sy baru 1 bln lbh...sy dh campur susu..bg dia minum lactogen..berak dia ok sgt..tp dia mcm berkahak..hidung mcm tersumbat...sbb susu ke..kalau nk tukar susu..susu apa yg sesuai ye..sbb lactogen ni ok sgt...

2 Balas

Hi, bila dah campur, akan terjadi kahak. Walaupun baby okay dengan susu mana2 pun. Tapi kahak tu normal mungkin sebab terlalu pekat atau lain. Kahak teruk harus dibuang takut sesak nafas. Pergi hospital untuk carikan kahak

Hi . Bru2ni sy ad tnya dktr . Dy ckp normal baby ad kahak smpai laa bby umur 6bulan bila baby start boleh makan