baby Susah nk yak!!

Baby sy bru 16 Ari..minum Susu formula lactogen sbgai tmbahan Susu bdn..Tpi baby berak selang sehari..nmpk dia struggle sgt nk kuarkan tahi Tu..Tpi tahik X keras pun..nk kta tahik cirit pun X jgk..so sy tgh pning..berak selang sehari xkan normal bg baby Kan??so kna tukar Susu ke?brand apa yg ok?help me please mommy..??

1 Balas

lebihkan bg dia susu badan.

5y ago

oh problem puting ke.. hmm..kalau mcm tu, boleh ke kalau cairkan sikit bancuhan susu ek.. saya dulu utamakan bf..br nmpk bb berak lebih.. 😣