Sembelit

Hi mommy. Sy pregnant 8 week. Skrg sy rasa sembelit. Susah nak membuang. Ada tak yg jadi mcm saya? Sy memang dh minum air kosong banyak, makan buah, tapi tak elok juga. Ada tak tips lain mommy semua? Please share...

3 Balas

sama la.awl prgnnt ok lg 2,3x jgk msuk toilet..msuk week 10 jd sembelit..😌 air Buah dh minum,betik dh mkn,sama je..🥴

ada mommy ajr minum i sunquick.. n ia bkesan utk sy la... minum mcm seteguk kjap seteguk... alhamdulillah...

Mkn sup2..elakkn mknn brminyak..amlkn buah betik msk 30mnit sblum mkn..mnum air suam..