Gender baby

Hi mommy sume.td scan kat klinik..skrg dah 18weeks..masa scan doc tnya nk tgk gender tak.so sy pun excited.pastu doc tunjuk da 3 line kat kemaluan baby..so it's a girl..penah ke ada pengalaman doc tunjuk 3line tapi yg keluar nanti baby boy pulak.hehe.saja tanya nk tahu.🤭 Baby girl or boy tak kisah pun..asal sihat n selamat🥰😍

1 Balas

Kalau memang nampak girl terang2, in shaa Allah girl. Kalau dia kepit ha tu jenuh 😂