Scan gender - 17weeks

Hi mommies, just nak share..tadi saya scan baby in hoping dapat tahu gender..mula2 doc scan tu, baby dah tunjuk kemaluan dia ? terpampang bentuk hamburger, tapi doc tak berani nak jamin 100%.. Ada tak mommies kat sini mula2 scan nampak macam baby girl, tapi lama2 bila besar nampak boy? Ingat nak slow2 beli barang baby, tapi x berani lagi beli yg pinky2 punya

Scan gender - 17weeks
2 Balas

kalau burung nya kecik pun,boleh nmpak mcm hamburger.. tu yang doc bagitau sya, nk lebih tepat doc sruh scan bila da 28week.

Sy da 19 weeks tp xnmpk lgi jantina..doc ckp 28 weeks bru nmpk jelas kene scan 28 weeks nati r