new

Mmg pregnant tgh mlm rse lapar even da mkn. Pastu pg bdn rse mngigil mcm xmkn sehari ekk.?

16 Balas

Haah sis. Saya tengah tidur pun boleh rasa lapar 😜 Sis kena makan bende yang bagi banyak tenaga. Jangan makan jajan atau makanan ringan, nanti tak hilang pening menggigil tu. Saya selalu makan buah buah banyak, milo cicah biskut.

5y ago

Itu la da tgh nk lena tdo kemain laponya😂tq info.

Ye.mmg gitu..sama la kita..td bru je mkn nasik lps tu mkn cucur ikan bilis..ni lapo lg..dh xlarat nk mengunyah tp perut lapo..syahdunya rasa..haha

kite sama la sis😅 kalau tersedar tgh mlm mmg perut x leh bawak bincang, lapa smpai xleh nk tido .. kerap lapar ..

5y ago

sama la 😅😅

Hahah..sama lah sy sis..bgn pg subuh tu ya ampunn..mst crik mkanan alas perut skeyt.

😂 ya. Skrg dh masuk 30 minggu. Asyik nk mkn je. Tapi timbang 2 minggu baru naik 500gm🙊

Samalah . Pastu perut bunyi semacam je . Boleh sakit kepala huhu

ye. So makesure biskut/roti/kudapan ade dsisi anda😂😂😂

sama dah 38w++ ne pon lapar tak leh bawak bincang da😂

Kalu slalu mkn tgh mlm ni, baby boy... 😅😅

Huhuu.. yela..bila selera da ada..