pedih sgt di dubur masa buang air besar

Hi mommy skrg sy pregnant baru 5 weeks , kenapa ye rasa pedih sgt semasa buang air besar... Walaupon sy x teran pon nape pedih ye? Sape kat sini camni n pe yg patut sy buat?bahaya ke utk baby kalo camni? Tlg bg cadangan ye...

7 Balas

Sy pn mcm sis dlu. Pg klinik dorg ccuk dubur dgn bnda mcm muncung itik tu. Ya ampunn. Sakit, pedih. Last2 dorg bg ubat lactul, dorg ckp buasir. Ubat tu mmg dh sedia ada d rmh. Myesal pg klinik. Haha

5y ago

Ubat laktul tu pe sis? Fungsinye? Ubat tu kena masuk dlm dubur ker

Pantang mkn pedas n brempah. Minum air mineral bnyak n buah2 berair..

Ad luka lh tu lau cm sy memg jnis gtu dh bb sembelit truk

Ada kmungkinan sis buasir kot

Sama dengan saya sis

Buasir tu...

Buasir kot