rasa lapar

Adakah kat sini rasa lapar sgt walaupon makan banyak.. Sbb sebelum ni sy x rasa lapar camni... Dh start 14 weeks rasa lapar sgt.. Mmg camtu ye

15 Balas

Normal sis. Saya masa mengandung bila masuk 2nd trimester asyik kelaparan 😅😂. Baru makan sejam sebelum masuk kerja, sampai office macam kebuluran. Terus serang biskut dekat Pantry 🤣🤣🤣😅

Sy 1st timester..asyik lapar...klo nk tido tgh mlm kne mkn dulu klo x jam 2 3 pg perut mintk diisi😌..alhamdulillah dh msuk 2nd trimester xlapar lg dh mcm selalu.

Klu lapar bole makan.. takpe.. ni mcam sy.. tekak nk makan.. tapi masuk mulut rase pahit.. mkan la jgk.. ade mase .. kuar balik..

Sama macm saya. Lapar sngat2 bila masuk 14 weeks ni. Tapi tak boleh nak mkan sebab alahan kuat sngat

Sy 1st trimester asik lapar je. Masuk 2nd trimester dh kurang. Kalau mkn tghari tu mlm dh taknak mkn

sama ah saya trimester first rs lpar gile ..dh mkn nk lg mkn ..last ii tido jelahh 😅🤣

Normal tu..tp kena kawal sikit takut nnt x sedar berat Naik tinggi sgt..hehe

Normal. Siap timbng naik berkilo oii. Nurse tanya makan apa ni. Haahah

sya baru 9 mggu pun asyik lapar je. gemuk dah rasa skrg 😩

Saya dulu dari 2nd trimester sampai dah bersalin asyik lapar je