urut utk uri bawah

Hi mommy skrg sy 34 weeks.. Uri sy masih kat bawah type 1 ..ade harapan x uri naik... Sy sejak 28weeks admit wad smpi skrg..rindu sgt anak kat umah ,x pernah pisah sebelum ni.. Nk tanye bahaya x kalo urut utk uri naik.. Kalo blh tlg suggest org yg pandai urut kat seremban... Tlg sy mommy...

1 Balas

Tak pernah lagi dengar urut utk naikkan uri. Di takuti jika tersalah urut turun darah sis.. sbb doc Suh duduk wad dia nak pantau semakin besar bayi dalam kandungan dia nak tengok uri tu bergerak makin ke bawah atau Naik ke atas... jika Makin kebawah bahaya risiko turun darah dulu.. n baby boleh lemas sis.. In Shaa Allah... Doktor tahu ape yg terbaik.. doa yg baik2.. niat yg baik2.. semoga uri nya kekal di tempat nya.. semoga sentiasa sihat Dan di bawah Lindungan-Nya selalu.. ☺️