rasa pahit

Sape kat sini cam sy lidah asyik rasa pahit je.. Especially kalo mkn manis ,pas mkn rasa lagi pahit.. Misalkata kalo pas mkn mata kucing rasa pahit sgt.. Sy sorang je camni? Ade sape2 kat sini camni tlg share ye..

2 Balas

Sy lakk dri start preggy 6w rasa masan jer mulut and banyak sgt air liur..sehari nk dekat setgh liter sis..😣 tak sanggup nk telan..euww..until now 20w masi lg, sy da masuk trimester ke 2 adla kurang sikit..tapi klw mkn makanan yg tk kena contohnya mkn makanan manis2x mak aii makin teruk masam mulut ni..