blh ke ibu hamil mkn ubat hemorid utk buasir

Hi mommy baru tadi pegi klinik sbb masa buang air besar sakit ,pedih n berdarah walaupon x keras.. Sejak 3 ari ni...kemungkinan buasir, So doc bagi ubat ni ..soalan sy ade sape2 pernah mkn ubat ni masa pregnant x n ubat ni selamat utk baby x? Tlg bagi cadangan ye.. Takot sbb sebelum ni pernah mengalami keguguran 2 kali

blh ke ibu hamil mkn ubat hemorid utk buasir
3 Balas

Sy pun dr ada bagi.. Dia cakap sesuai utk ibu hamil.. Takot juga nk makan.. Buasir sy teruk sampai berdarah

Sy pn mcm sis jga dlu. Tp xda jga dorg bg ubat pil. Ada bg ubat liquid sja. Xsma doktor kli kan😅

Hi awak. Boleh tau, ada effect dekat baby tak masa awak consume haritu?