perut kembung

Mommy semua,macam mana nak atasi perut kembung pada baby ek?baby baru umur 2 minggu .. Cian dia huhuhu #anakfirst

perut kembung
135 Balas

baby saya dah usia 18hari alhamdulillah xpernah kembung perut,setiap 3jam/4jam saya akan check pempes dan tukar,selepas menyusu saya wajib sendawakan/tepuk die supaya tidak kembung perut,dan jangan lupa setiap kali tukar pempes sapu minyak dekat perut baby dan tapak kaki,try amalkan yang saya buat insyaallah menjadi.