perut kembung

Mommy semua,macam mana nak atasi perut kembung pada baby ek?baby baru umur 2 minggu .. Cian dia huhuhu #anakfirst

perut kembung
135 Balas

Setiap kali lps mandi urut badan baby dgn lembut supaya baby rasa selesa.. sy sll urut guna minyak yuyi, perut, belakang, betis, lengang, tapak kaki, ubun² sapu sikit minyak yuyi... lps dah urut² manja baru bg pakai barut dan bju... sll awai² ni sy xpakaikan bedak @ losyen kcuali klu kulit baby mgelupas..