makan maggie

mommy semua, sy teringin nak makan maggie. bole ke eh makan maggie

10 Balas

Sy 5w skrg nie..suke lk mkn maggie pedas giler.. dh 2x mkn lm smnggu..tp kn kurangkn perencah tu sbb nnti pedas..sakit plk perut... allhamdulillah..teringin nye psl..xpe.. jgn kerap dh ar.. klaw kerap mkn tu bkn teringin..tp mmg fav...😂

5y ago

Sy mkn sbb teringin sgt...pastu dh mkn ..xde rse nk mkn lg...ckup dh..

Sy pun asyik teringin megi kari telur.. 😭😭tp husband xbg mkn..hrtu skali curi2 masak time dia tidur pstu lps mkn dh kemas, dia ttp tahu sy makan 😂😂 kantoii..tp teringin pnye psl..mkn suku peket tu je ok..

5y ago

haha.. sy da makan da smlm.. tp husband okay je.. tp muntah muntah semula. lps tu dia kata "tula dulu da janji tak mkn, ni daulat ngan abang"

saya makan ja sebelum ni sebab mulut pahit sejak pregnant ni semalam pun ada makan sikit tu pun abg saya ta habis, saya habiskan la huhu cumanya suami ta bagi sangat sebab ta elok utk pregnancy

5y ago

hehe okay.. abang tak bg tu bagus..

Saya pun teringin... Saya teringin yg maggie goreng.... Tp husband x bg chance lgsung😭

5y ago

Ok sis... Sy pun xkan mkn😊

Boleh tp curry maggie tu jgn terlalu byk,takut kandungan sis kene apa2 pulakk..

5y ago

Kesiann...yalahh..makan buah2 tu byk2 ye sis...

saya pom teringat nak makan ramen carbonara tp tkot nak makan 😭

Sy xde sleera mkn nasi , selalu je mkn megi😂

5y ago

sis tak angin ke.. sy muntah muntah lps mkn. baby tak suka kot ehehe. . sy da tak muntah muntah da actually, ni start muntah balik..

Boleh.. sbln sekali je

5y ago

hehe menyesal da makan mlm smlm. sbb muntahkan semua balik mlm td

Blh tp jgn la hari2..

Bole je...