makan maggie

mommy semua, sy teringin nak makan maggie. bole ke eh makan maggie

10 Balas

Sy pun asyik teringin megi kari telur.. 😭😭tp husband xbg mkn..hrtu skali curi2 masak time dia tidur pstu lps mkn dh kemas, dia ttp tahu sy makan 😂😂 kantoii..tp teringin pnye psl..mkn suku peket tu je ok..

5y ago

haha.. sy da makan da smlm.. tp husband okay je.. tp muntah muntah semula. lps tu dia kata "tula dulu da janji tak mkn, ni daulat ngan abang"