Gerakan bayi

Hi mommy semua.. sy pregnant 20weeks 4days.. ramai yg tnya ada rasa pergerakan bayi ke? Honestly sy x rasa apa pun cuma kadang2 tu rasa keras kat bawah pusat sebelah kanan je..itu pun waktu malam je... mmg mcm tu ke atau..ada pengalaman lain.

11 Balas

Sy Masa 16w dah rasa mcm kna jentik dlm perut tu tp x selalu..now dah 25w..dah mula tendangan padu😂🤣..kdg mmg x leh tido smpai kul 3,4 pg.abb x selesa..selagi dia x tdo.

4y ago

Sama la..ank pertama...nnt rasa juga tu..lain dri sblm kita mngandung..