Pergerakan bayi

hai semua.. sy pregnant 19week.. masih blm dpt rasa gerakan bayi.. tp semalam waktu sy baring tlentang & ltk tgn pd rahim, tiba² ada rasa mcm menendang dr dalam.. tp sekali sj hari ni try buat lg n mmg ada rasa yg sama.. mcm denyut2.. adakah itu pgerakan bayi?

1 Balas

klu rasa denyut2 tu kdg kita punya nadi...awk perhatikan klu sama rhythm dgn jantung awk means nadi awk. 19w bby masih bebas bgerak sbb banyak ruang dlm rahim lg. so kdg kat kiri, kdg kat kanan.