BULAN KE BERAPA BARU RASA PERGERAKAN BAYI

Assalam nak tnya..biasa bln ke brp yea brp dpt rs pergerakan bayi..sy dh masuk 5 bln..tp xrs pergrakan bayi pun..cuma kdg tu rs berdenyut2 je

2 Balas

sy ank first jgk n skrg 19w dh dpt rse bby gerak n sedu tu. huhu ats org jgk sis. sbar ye nnty sis plk tkleh tidur sbb trkejut tetiba kne tendangan dr dalam 😂

Org kata anak first kita lambat rasa baby gerak sebab belum biasa lagi..tp sy nk masuk 5 bln tu rasa perut berombak2..ingatkan sebab lapar rupanya tu baby gerak..insyaAllah nanti sis rasa baby tu gerak, mula2 mmg blurr2 sikit

5y ago

wahhh bestnyer...x sabar plak